Wat je favoriete e-liquid zegt over wie je bent (Deel I)

a year ago

We hebben uw favoriete e-liquids onderverdeeld in 11 categorieën, we bespreken de 5 meest voorkomende categorieën. picture © sigmagazine.it

We zijn allemaal verschillend met een unieke combinatie van persoonlijkheidskenmerken, dus is het geen verrassing dat er zoveel verschillende e-liquids zijn. We hebben ze opgesplitst in 9 categorieën en we bespreken wat je voorkeur voor de vijf meest populaire categorieën je vertelt over je persoonlijkheid.

Fruitige en citrus smaken

Wanneer je gewoon niet kunt stoppen met het dampen van die heerlijke mango- of tropische sinaasappelaroma's, zou je misschien op zoek kunnen gaan naar een manier om je geest te kalmeren, voor je lichaam te zorgen en de stress weg te nemen die bij het dagelijkse leven hoort.

Braziliaanse wetenschappers ontdekten dat vers fruit en, veel belangrijker, citrusgeuren, een ontspannende invloed op ons hebben. De studie wees uit dat mensen die onder angst lijden troost vinden in de revitaliserende en kalmerende effecten die gepaard gaan met vers fruit en citrus. Aangezien citrus verband houdt met immuniteitsverhogingen, kan het verlangen ernaar voortkomen uit onbewuste zorgen over hun gezondheid.

Dus als je een energiek persoon bent met een druk leven en je tempo wilt behouden, zijn je favoriete smaken waarschijnlijk citrus of andere fruitige smaken.

Zoete en snoep smaken

Als je kast gevuld is met zoete gummibeertjes en andere snoepfruit, ben je zeer waarschijnlijk zorgeloos en leef je elke dag met een besmettelijk, bijna kinderlijk enthousiasme dat de hele ruimte verlicht.

Onderzoek uit 2011 ontdekte dat mensen met een zoete tand vaak vriendelijk, extravert en zorgzaam zijn. Kortom, een levendige lieverd die graag plezier beleeft. Een mogelijke reden hiervoor kan liggen in borstvoeding. Moedermelk is van nature zoet en leidt tot psychologische associaties met mededogen als gevolg van de emotionele band tussen moeder en kind.

Dus als je een lieve persoon bent die het graag gezellig heeft met z'n vrienden, prefereer je waarschijnlijk eerder zoete en snoep smaken.

Menthol en muntsmaak

Geef je de voorkeur aan menthol en muntsmaak? Dat betekent waarschijnlijk dat je graag geïnformeerde beslissingen neemt en je focus houdt.

Een recent onderzoek heeft aangetoond dat mensen die van mint- of mentholaroma's genieten, altijd nadenken voordat ze handelen en vaak heel creatief zijn. Dit komt door het feit dat het consumeren en de geur van pepermunt geheugen en effectiviteit verbeteren, of we koppelen deze voordelen toch aan de smaak.

Dus als u een goed presterende professional, een artiest of een actieve denker bent, zult u waarschijnlijk het meest van mentholsmaak genieten.

Dessert en ontbijt smaken

Wanneer je gewoon geen genoeg kunt krijgen van vanille custards, donut of chocoladesmaken, ben je waarschijnlijk de flirterige romanticus van de groep.

Hirsch's onderzoek wees uit dat chocoladeliefhebbers meer op hun instincten vertrouwen dan op iets anders, ze genieten echt van intimiteit en romantiek, maar nemen ook een schuldig genoegen in drama. Bovendien vertegenwoordigen dessertfanaten vaak het prototype van hun geslacht, de machoman en de vrouwelijke vrouw.

Dus als jij degene bent die jouw vrienden vertelt om altijd hun hart te volgen, dan doe je dat waarschijnlijk terwijl je wat creamy milk chocolate liquid geniet.

Tabakssmaken

Als je de voorkeur geeft aan tabakssmaken, dan betekent dat een van de volgende twee dingen, ofwel ben je net  met vapen begonnen en zoek je een vertrouwde smaak op ofwel hou je gewoon van dingen die eenvoudig en ongecompliceerd zijn.

Je hoeft geen genie te zijn om te begrijpen waarom mensen die net begonnen met vapen de voorkeur geven aan tabakssmaken. Het is echter interessant om te onderzoeken waarom deze voorkeur bij sommige mensen na verloop van tijd niet evolueert. Wanneer dit wordt gekoppeld aan de vijf grote persoonlijkheidskenmerken, komt de voorkeur voor tabakssmaken het meest voor bij mensen met een lage openheid voor nieuwe ervaringen en lage servicegerichtheid.

Dus als u als ervaren vaper ervan houdt dat dingen op jouw manier gebeuren, als je pragmatisch bent en niet de noodzaak ziet om  dingen regelmatig te veranderen, hou je waarschijnlijk het meest van tabaksmaken.

We doken in vijf van de meest voorkomende vloeibare categorieën en wat ze vertellen over je persoonlijkheid, maar er is nog meer te ontdekken. Geef je de voorkeur aan zure, room-, drank- of nootaroma's? Hou dan onze blog in de gaten om te ontdekken wat een voorkeur voor die smaken je vertelt over wie je bent!

Comments